Kinderfeestje regio Amsterdam
 Home    Kinderfeestje regio Amsterdam

Kinderfeestjes regio Amsterdam

Aalsmeer |  Almere | Amsterdam | Amstelveen | Ouderkerk aan de Amstel | Badhoevendorp | Vinkeveen | Uithoorn

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Amsterdam en omgeving? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje in Brabant, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vier je outdoor kinderfeestje bij SEC Survivals

Een outdoor kinderfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Met je eigen groepje vrienden of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op expeditie in het outdoorpark.
De actieve kinderfeestjes zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Het is geen wedstrijd; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Plezier staat voorop!
De activiteiten worden altijd aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Voor de jongste deelnemers vanaf 5 jaar heeft het Outdoorpark Mini Jungleland ingericht. Voor de oudere kinderen zijn er extra uitdagende activiteiten, tenminste als ze dat leuk vinden en aankunnen. Het is altijd maatwerk.

Lasergamen bij Powerzone Amsterdam

Lasergamen is één van de meest populaire activiteiten bij het organiseren van een kinderfeestje. Voor eventjes wanen de kinderen zich als Rambo en schieten ze erop los! Een potje lasergamen is al geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Doordat je bij lasergamen niet met scherp schiet, maar met virtuele stralen is lasergamen absoluut niet gevaarlijk. Zowel jongens als meisjes kunnen prima meedoen tijdens het lasergamen.

Kom karten bij Avontuurfabriek

Op zoek naar een stoer kinderfeestje bij de Avontuurfabriek? Kom dan karten met je vriendjes en/of vriendinnetjes. We hebben een hele stoere kartbaan waar je in elektrische karts rijdt en tijdens het rijden kan genieten van 50.000 Watt aan LED verlichting. Kies voor 2 heats karten tijdens je kinderfeestje of combineer het karten met 3D fluorgolf, lasergame, elastiek voetbal of LED Bowlen. Bij de Avontuurfabriek kan je je eigen feestje samenstellen en verschillende activiteiten met elkaar combineren. Natuurlijk zit er bij ieder feestje een cadeautje voor de jarige, onbeperkt ranja en een zakje chips.

De leukste kinderfeestje in Amsterdam en omgeving

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN