Kinderfeestje in Amsterdam Jongen
 Home    Kinderfeestje in Amsterdam Jongen

Op zoek naar leuke ideeën voor een kinderfeestje voor je zoon in Amsterdam?

Te gekke, sportieve kinderfeestjes in Amsterdam voor jongens? Je vindt ze hier op Kidzy! Vind je zoontje het leuk om eens wat anders te doen dan met vriendjes naar het zwembad te gaan of film te kijken in de bioscoop. Er is zoveel te beleven in Amsterdam voor jongens in alle leeftijden. Van voetbalfeestjes tot graffiti spuiten. 

Een kinderfeestje organiseren voor een jongen kan een lastige klus zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om je kinderfeestje buiten de deur te vieren. Maar mocht je het toch thuis willen vieren, kies dat voor een leuke themakist waar alles inzit. Verkleed kleren (Voor elk kind is het natuurlijk leuk om zich te verkleden.), versiering, spelletjes en vaak ook nog een compleet uitgewerkte speurtocht. Zo ben je niet meer uren lang op zoek naar leuke ideeën, maar heb je een draaiboek binnen handbereik. Vaak zitten er spelletjes tussen voor binnen en buiten en er zijn ook verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen. Is je kind helemaal weg van piraten of juist van ridders? Of meer van Dino’s of Starwars. Er is van alles mogelijk.

Speciale kidstour bij Amsterdam Arena

Houd je van voetballen? Vier dan je kinderfeestje bij de Amsterdam Arena. Voor alle kids van 5 tot 12 jaar is er een speciale Kidstour door het hele gebouw. In je Ajaxpaspoort dat je bij deelname krijgt, staan allerlei vragen over Ajax en als je goed oplet tijdens de rondleiding, kun je het antwoord vinden.

Graffitifun in Amsterdam

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Amsterdam? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en).

Sportieffeestje bij Sport4Kidz

Heb je een kinderverjaardag te vieren en ben je opzoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje voor je kind? Sport4kidz organiseert de allerleukste sport kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken.

Al hun sportieve kinderfeestjes staan garant voor veel activiteit en plezier en de jonge deelnemers kunnen zich volledig uitleven. En als ouder hoeft niet veel te doen omdat ze naast de sport activiteiten ook de mogelijkheid bieden om op locatie taart, drankjes en een verjaardagsmaal te nuttigen. En de kinderen? Die praten nog lang na over hun spetterende sportfeestje! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld het Apenkooifeestje.

Hieronder nog meer leuke tips voor kinderfeestjes in Amsterdam voor jongens buiten de deur!

De leukste kinderfeestje voor jongens in Amsterdam