Loading map...
 Home    Escaperoom bij Kuddlezz

Escaperoom bij Kuddlezz

Lieve Vrouwenplein 15, Tilburg
Escaperoom
  • 999+
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje in de Escaperoom bij Kuddlezz!

Op zoek naar een uniek kinderfeestje? Zoek niet verder! Nieuw: Escaperoom for kids! Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen in de kamer om de code te kraken. Je hebt 60 minuten…..en de klok tikt! Geschikt voor kids vanaf 8 jaar.

Wat gaan jullie doen?

De escape room is een uitdagend teamspel en vergt doorzettingsvermogen, lef en samenwerking. Aan het begin van het spel krijgen de kids een uitleg over het spel en de kids krijgen ieder een koffer met gadgets mee. Het doel van het spel is om alle spannende opdrachten uit te voeren en te ontsnappen uit de geheime kamer. Je hebt 60 minuten en de klok tikt…

De kids gaan door middel van een aantal spannende, creatieve en geheimzinnige opdrachten, sleutels, geheime codes en cijfers zoeken om zo de code van de kluis te kraken. In de laatste kluis ligt de sleutel van de deur en nog een verrassing voor de kids. Met de sleutel kunnen ze ontsnappen uit de geheime kamer….

De opdrachten worden aan de leeftijd van de kids aangepast en de opdrachten worden ook regelmatig vernieuwd.

De kids worden ontvangen met een glas limonade en een etagere met allerlei lekkers en uitleg over de workshop. Voor de ouders is er een lekker kopje koffie/ thee of een glas frisdrank, Het feestvarken kan ook de cadeautjes uitpakken.

De inhoud blijft geheim! Er mogen geen foto’s worden gemaakt. De escape room is alleen voor kids! De ouders of begeleiders mogen niet mee naar binnen. Er gaat een professionele begeleider met de kids mee in de escape room. De begeleider zit verstopt. Hij/zij is er om de kids te helpen.

Meer weten?

www.kuddlezz.nl

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.