Loading map...
 Home    Graffitifeestje bij Kuddlezz!

Graffitifeestje bij Kuddlezz!

Lieve Vrouwenplein 15, Tilburg
Graffiti feestje
  • 999+
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Laat je kinderfeestje organiseren door Kuddlezz!

Op zoek naar een uniek kinderfeestje? Zoek niet verder! Elk kinderfeestje van Kuddlezz is een enorm succes! Je kunt kiezen uit verschillende feestje. Stoere, hippe en creatieve kinderfeestje zoals een echt graffiti-verjaardagsfeest.

Graffiti-verjaardagfeest

De kids leren in de graffiti workshop echte straatkunst te maken.

De kids maken eerst een ontwerp op een plaat van 60 x 80 cm en gaan stoere graffiti letters of een afbeelding tekenen. Dan begint het echte werk! De letters, achtergrond en tekeningen worden ingekleurd met graffiti spuitbussen Na de pauze gaan de kids de kunstwerken afwerken met dikke graffiti stiften. Het resultaat is een super cool graffiti kunstwerk dat je helemaal zelf hebt gemaakt! .

Kuddlezz werkt met spuitbussen op basis van acryl. Wel het graffiti effect maar geen nare luchtjes meer en geen chemische stoffen meer in de spuitbus!. Ook heeft kuddlezz een overdekte spuit ruimte. In de winter is er verwarming.

Het is mogelijk om frietjes te blijven eten. Voor een meerprijs van 3,75 euro per kind is er tafelfriet met allerlei kleine snacks, mayonaise,curry of ketchup en een glas drinken. De kids mogen zoveel frietjes eten als ze op kunnen.
Meer weten?

www.kuddlezz.nl

 
Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.