Loading map...
 Home    Vloggen bij Kuddlezz

Vloggen bij Kuddlezz

Lieve Vrouwenplein 15, Tilburg
  • 2830
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Kuddlezz en kom vloggen!

Vat is vloggen precies, wat doe je wel en wat doe je niet?

Vloggen is het maken van een videoblog, oftewel een vlog. Jij vertelt jouw verhaal voor de camera in slechts 2 minuten. Dit is een korte en krachtige manier om jouw kijkers aan te spreken en ze iets te vertellen
dat jij belangrijk, opvallend of leuk vindt. Voor het maken van een vlog is niet veel nodig. Het belangrijkste zijn een camera, een presentator en een verhaal.

Een van de bekendste vloggers op dit moment is Enzo Knol. Sinds juni 2013 uploadt hij iedere dag een vlog naar zijn YouTube kanaal over wat hij die dag heeft meegemaakt. Hij neemt zijn camera overal mee naartoe, zelfs de meest ongemakkelijke situaties worden gefilmd.

We verzinnen met zijn allen een leuke vlog, gaan attributen, voorwerpen en challenges uitzoeken en dan snel aan de slag. Je mag ook zelf een voorwerp meebrengen waarover je in de vlog wil vertellen. Je maakt samen met de begeleider verschillende filmpjes. De begeleider gaat de leukste stukjes aan elkaar plakken, de montage (de definitieve montage maken we meestal na afloop van dit feestje) De vlog wordt op YouTube gepubliceerd met je eigen prive link. Een middag vol actie met je eigen vlog op Youtube!

Hoe werkt het Vloggenfeestje?

– Dit kinderfeestje is geschikt vanaf 8 jaar met een minimum van 8 kids.

– Het kinderfeestje duurt ruim 2,5 uur.

– De kosten bedragen € 15,50 per kind

– De prijs is inclusief alle materialen, 2 x een glas limonade met iets lekkers.

 
Meer weten?

www.kuddlezz.nl

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.