Loading map...
 Home    Avonturenfeest Amersfoort

Avonturenfeest Amersfoort

Plassenvaart, Amersfoort
Outdoor
  • 2487
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Avonturenfeest Amersfoort

Als C.I.O.S. sportinstructeur en leraar lichamelijke opvoeding met akte -J met opleiding zweminstructeur is kapitein Tornado vanaf nu te vinden aan boord van zijn piratenschip op de Vuntusplas in Oud-Loosdrecht. Daar kruist hij over de 7 zeeën met zijn 21 eilandjes. Met stops op 3 piratennesten. Reddingsvesten aan en vaar met hem mee en leer hoe je een echte piraat kan worden. Hij leert ruige zeelui hoe je in konvooi moet roeien, peddelen in de reddingssloepen, enteren, zwaardvechten en natuurlijk moet er “iets” worden gevonden. Tornado pikt jullie op in een van de baaien .

Een twee en een half uur durend feest voor de jarige en hun vriendjes en vriendinnetjes. Er is plaats voor 25 boekaniers, heet jij straks Blackbeard, Assassin of Snotaap .

Verkleed je als echte geduchte piraten en vergeet natuurlijk de zwemspullen niet. Ga mee in de voetsporen van de meest gevreesde kapitein op zoek naar de verovering van de zilvervloot. Zeerovers, vrijbuiters help………wat wordt jouw wapenfeit. Een album vol met onvergetelijke kapersherinneringen ?
Een combinatie van avontuur en survival…………………welkom aan boord van TORNADO’S galjoen.

Echt non stop privé feest van 2,5 uur door kapitein Tornado en z’n “burgemeester” op het piratenschip. Minimum aantal personen is 10.

Meer weten?

www.kinderverjaardagen.nl

Kenmerken

Op locatie
Buiten
Meisje
Jongen

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.