Kinderfeestjes
 Home    Kinderfeestjes

Een kinderfeestje, je houdt ervan of je ziet er vreselijk tegenop. In beide gevallen is een goede voorbereiding het halve werk, want bij het organiseren van een kinderfeestje moet je met een hoop dingen rekening houden.

Zie jij er huizenhoog tegen op om je kinderfeestje thuis te geven, omdat je de ruimte er niet voor hebt, of omdat je bang bent dat je net strak gestuukte muur naar het feestje opnieuw een stucbeurt nodig zal hebben? Vier dan je kinderfeestje buitenshuis. Het grote voordele is geen troep in huis en vaak ligt de organisatie van het kinderfeestje ook nog niet handen van de locatie zelf. Er is van alles mogelijk. Je kunt iets creatiefs doen zoals een kookfeestje, iets educatiefs zoals een leuk kinderprogramma in een museum. Of wat dacht je van een actief feestje! Voetballen met je vriendjes.

Wil jij weten wat er allemaal te beleven is bij jou in de buurt? Op Kidzy.nl zoek je makkelijk & snel naar de leukste kinderfeestjes bij jou in de buurt. Kijk hieronder voor een overzicht van de meest populaire steden.

Kinderfeestjes in Noord-Holland

Aalsmeer
Alkmaar
Amstelveen
Amsterdam
Bloemendaal
Bussum
Haarlem
Heemstede
Hoorn
Huizen
Naarden
Spaarnwoude
Uithoorn
Zandvoort

Categorieën kinderfeestjes

Bakken & koken
Beauty
Boerderij
Bowlen
Circus
– Clown
– Creatief
– Dans
– Dierentuin
– Escaperoom
– In de natuur
– Karten
– Kinderrondleiding
– Lasergamen
– Musea
– Outdoor
– Paintball
– Pretpark
– Speeltuin
– Sportief
– Squats rijden
– Theater
– Themafeestjes
– Trampolines
– Zingen
– Zwemmen

 

Kinderfeestjes in Amsterdam

Boerderij