Loading map...
 Home    Buikdansles in Amersfoort

Buikdansles in Amersfoort

Amersfoort
Dans
  • 1914
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je dansfeestje met buikdansles van Gunesh in Amersfoort

In een betoverende sfeer vertelt Gunesh een sprookje over een oosterse prinses, die dansend voor de volle maan haar grote liefde vindt.

Omgetoverd in oosterse prinsessen beelden jullie dit sprookje uit in Oriëntaalse dansjes. Na afloop kunnen alle ouders, broertjes en zusjes hiervan meegenieten.

Terwijl de jarige met haar vriendinnen op kussentjes zit rondom een Turks theeblad, vertelt Gunesh een sprookje in de sfeer van 1001 nacht. Jullie drinken limonade en muntthee uit Turkse glaasjes en eten lekkernijen. Aan de hand van het sprookje laat Gunesh een geheimzinnige dans zien, waarna de jarige een geschenk krijgt. Vervolgens wordt iedereen omgetoverd tot een Oriëntaalse sprookjesdanseres met behulp van rinkelende heupsjaals.

Jullie leren Oriëntaalse dansjes en als afsluiting kan iedereen één van de dansjes instuderen als optreden voor de ouders, of jullie kunnen aan de hand van het sprookje gaan knutselen.

Praktische informatie over kinderfeestje bij Gunesh

Dit kinderfeest kan bij je thuis worden verzorgd, in de spiegelzaal van ABC school het Scala in Amersfoort of op een andere locatie naar keuze.

Dit kinderfeest is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder wordt geen sprookje verteld, maar wordt gefeest met o.a. buikdansen op muziek van Shakira.

Meer weten?

www.buikdanslesamersfoort.nl

Kenmerken

Thuis
Op locatie
Buiten
Binnen
Meisje

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.