Loading map...
 Home    Circus Amersfoort

Circus Amersfoort

Soesterweg 314b, Amersfoort
Circus
  • 2382
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Circus Amersfoort

Kinderen vanaf zes jaar kunnen in een circussfeer hun verjaardag vieren met vrienden en vriendinnen. Elke zaterdag is hier wekelijks ruimte voor bij Circus Amersfoort.

Op een circusfeestje ga je aan de slag met circusmateriaal zoals loopballen, diabolo’s, trapezes en een koordloop-installatie. Je wordt daarbij geholpen door echte circusdocenten. En wat je geleerd hebt, kan je aan het eind van het feestje aan iedereen laten zien in een voorstelling die je gezamenlijk maakt. Je kan je dan prachtig verkleden met kleren uit onze Circus Amersfoort verkleedkist!

Wie kan je meenemen?

Je kan tot wel vijftien vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Natuurlijk komen er ook ouders mee om te helpen. Als je wilt, kun je afsluiten met een mooie voorstelling waarvoor je opa’s, oma’s, tantes, ooms en ook de ouders van al je vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen om naar je voorstelling te kijken!

Wanneer en waar?

Voor een verjaardagsfeest in het circus kun je elke woensdag (16.00 tot 17.30 uur) en zaterdag (15.30 tot 17.00 uur) terecht bij Circus Amersfoort. Het feestje duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats op onze eigen locatie op de Wagenwerkplaats, Soesterweg 314b. De kosten bedragen €125,- voor maximaal vijftien kinderen.
Meer weten?

www.circusamersfoort.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.

achttien + twintig =