Loading map...
 Home    Circus Brevis

Circus Brevis

S. de Beauvoirstraat 11, Amsterdam
Circus
  • 2063
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje met Circus Brevis

Ben je dol op het circus en houd je van Clowns? Dan heeft Grieschka de clown een speciaal programma voor jouw kinderfeestje. Het is een programma duurt ongeveer twee uur, zodat je het grootste deel van het partijtje kan coveren.

In het eerste uur maakt Grieschka met ballonnen allerlei beesten, hoedjes, muziekinstrumenten en andere mooie creaties. Terwijl hij dat doet zit er een leuke act omheen, waarin de kinderen steeds direct betrokken worden. Zij kunnen met allerlei dingen meehelpen, zodat die domme clown voor iedereen wat moois kan maken. Het tweede gedeelte van het programma is wat vrijer van opzet. Dan wordt iedereen geschminkt en kan iedereen kiezen wat ie wil worden: een clown, een prinses, een vlinder, of wat dan ook.

Bij feestjes met meer dan 15 kinderen is het niet altijd mogelijk om iedereen te schminken. Dan past Grieschka de Clown de act wat aan met goochelen, acrobatiek en natuurlijk zijn fameuze ballonnen!

Het verjaardagsprogramma is geschikt als act bij je thuis of in een zaaltje. Eventueel is het mogelijk om een act van een uur te nemen. Kies dan voor de act met de ballonnen!

Meer informatie over kinderfeestjes bij Circus Brevis.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?