Loading map...
 Home    Circus Circaso

Circus Circaso

Teijlerstraat 126, Den Haag
Circus
  • 5277
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Circus Circaso in Den Haag

Je bent jarig en je wilt wel eens wat bijzonders doen. Nou, dan boek je toch een circusfeestje? Leuk voor kinderen vanaf zes jaar. Met al je vriendjes en vriendinnetjes kom je naar Circaso toe en daar houden wij gezellig een circusfeest. Je mag alle circustechnieken proberen: eenwielfietsen, jongleren, diabolo, acrobatiek, lopen op een bal, lopen op een koord, trapeze.

Er is een begeleider aanwezig die kort alles uitlegt en daarna kun je samen spelen met alle circusspullen. Als je wilt, mag je ook een echt circuskostuum aantrekken. Dat is natuurlijk nog leuker!

Ze verwachten dat er altijd twee ouders/volwassenen ouder dan 18 jaar bij het hele circusfeestje blijven, om te fotograferen of om b.v. verlegen kinderen te ondersteunen (ouders kunnen niet zelf in de trapeze, op de loopkogel, de draadloop of een eenwielfiets – onze spullen en begeleiders zijn ingesteld op jeugd, niet op volwassenen).

Het is handig als kinderen makkelijke kleding aantrekken (dus geen maillots of rokjes). Ze oefenen op blote voeten of op zachte gymschoentjes.

Wil je meer informatie kijk op de site of neem contact met ons op.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Circaso in Den Haag.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?