Loading map...
 Home    Create Your Mind in Amersfoort

Create Your Mind in Amersfoort

Amersfoort
Theater
  • 2095
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje met Create Your Mind in Amersfoort

Bij Create Your Mind in Amersfoort kun je kiezen uit verschillende feestjes. Een greep uit de mogelijkheden.

Igor en Herrieheks

Igor is een draak, maar geen gewone draak, zoals bijvoorbeeld de Vuurdraken.. Die vinden Igor een luie draak, omdat hij vaak ligt te slapen. Wat niemand weet, is dat Igor een Droomdraak is. Igor helpt Herrieheks haar vriend de olifant te vinden en bedenkt een slimme oplossing voor het slaapprobleem van Uil..

Een muzikaal hoorspeelverhaal dat op locatie aangeboden wordt, waarin kinderen meespelen in het verhaal, met geluid, spel en liedjes. leeftijdsklasse: 4-8 jaar, 7 tot 30 deelnemers.

Superster!

Met je vrienden en vriendinnen zing je jouw lievelingshits. Met een boa of een pruik lijk je net Beyonce en met een schmink tattoo ben je een rockster. Wil je liever zelf een liedje schijven? Dan leer je hoe dat moet. Aan het einde van de workshop heb je je eigen hit!

Deze workshop laat kinderen op een vrije manier podiumervaring beleven en hun grenzen verleggen. leeftijdsklasse 6 tot 13 jaar.

Het Bosgeheim

Ben je een buitenkind en houd je van mysterie, geheimen en avontuur? Neem dan je vrienden en vriendinnen mee op deze reis, om het Bosgeheim te ontdekken.. Hoe dieper je het bos in gaat, hoe dichter je bij de waarheid komt… niet geheel zonder gevaar!

Het Bosgeheim is een een live rollenspel in het bos, waar kinderen met hulp van aanwijzingen, van elkaar en van hun vindingrijkheid een mysterie moeten oplossen. Het spel sluit af met een feestbanket in het bos. leeftijdsklasse: 8 tot 13 jaar, 10 tot 30 deelnemers.

Meer weten?

createyourmind.webklik.nl

Kenmerken

Thuis
Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.