Loading map...
 Home    Beautyfeestje Fancy Palace Rotterdam

Beautyfeestje Fancy Palace Rotterdam

Kareldoormanstraat 278 E, Rotterdam
Beauty
  • 4971
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je verjaardagfeest bij Fancy Palace in Rotterdam

Fancy Palace De salon is speciaal ingericht voor kinderen en tieners. Fancy Palace heeft een mooi interieur waar je vrolijk van wordt. In deze prettige en kleurrijke omgeving worden de meisjes verwend en lekker in de watten gelegd als prinsessen in een beautypaleis. De kinderen mogen hun wensen doorgeven, het doel is dat ze tevreden zijn met het resultaat.

Wanneer je je verjaardagsfeest bij Fancy Palace kun je uit verschillende arrangementen kiezen. Wat dacht je van een Fancy Luxe feestje. Het feestje duurt minimaal 1,5 uur wanneer je met 5-7 kids komt. Je krijgt een medium hairstyling, feest make up een mini manicure met nagels lakken en limonade met iets lekkers.

Je kunt ook kiezen voor een Prinsessenfeestje. Zoals Belle, Rapunzel, Assepoester, Tiana, Sneeuwwitje, Doornroosje, Frozen of Jasmin. Wat houdt dit precies in?
– Prinsessen jurk voor de jarige
– Make up met basis schmink
– Nagels lakken
– Basis prinses kapsel
– Limonade en iets lekkers
– Prinses verhaal
– Prinses kleurplaat

Bij elk arrangement kun je een professionele fotoshoot bij boeken! Kortom er is van alles mogelijk. Kijk voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden en bijbehorende prijzen op de site van Fancy Palace.

www.fancy-palace.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Op locatie