Loading map...
 Home    Glow Minigolf

Glow Minigolf

De Ruyterkade 153, Amsterdam
Minigolf
  • 6769
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Powerzone Amsterdam en speel Glow Minigolf

Ben jij binnenkort jarig en wil je wel eens iets anders dan koekhappen of broodfiguren bakken? Kom naar Powerzone Amsterdam en speel een partijtje glow in the dark midgetgolfen! En misschien word jij wel onze nieuwe kampioen!

Glow in the dark midgetgolfen is niet moeilijk en zeer geschikt voor kinderen. Iedereen kan meedoen, dus ook de ouders of begeleiders van het kinderfeestje.

Entereééén!
Powerzone is gelegen aan het IJ en aan de De Ruyterkade in Amsterdam, daarom is ons thema Michiel de Ruyter en piraten. De wanden en plafonds zijn donker geverfd waardoor het effect van de blacklights versterkt wordt. Laat de kinderen witte kleding aantrekken, dat versterkt de blacklights en zorgt voor een leuk effect. Jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes hebben gegarandeerd de middag van hun leven!

Kom je ook Captain Hook en zijn maten verslaan? Beleef een spannend avontuur tijdens het minigolfen en geniet van de mysterieuze lichtjes. Laat je niet verslaan en vecht terug!

Spectaculair kinderfeestje

Powerzone Amsterdam zorgt ervoor dat het kinderfeestje van jouw kind een onvergetelijke ervaring wordt! Glow in the dark wordt gespeeld op een indoor golfbaan van 12 holes, omgeven met muurdecoraties in blacklights en andere spannende lichteffecten. Per hole kunnen er vijf kinderen meedoen. Een spelronde duurt gemiddeld 45-60 minuten, afhankelijk van de grootte van de groep.

Meer weten?

Neem contact op via het contactformulier hierboven. ⇑⇑

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie