Loading map...
 Home    Glowgolf & Gamen bij Sir Winston

Glowgolf & Gamen bij Sir Winston

Noorderweg 22B, Schiedam
Creatief
  • 8561
  • 0
Neem contact op
Neem contact op
Direct Mailen

Vier je kinderfeestjes bij Sir Winston Fun & Games!

Ben je bijna jarig? Kom dan je feestje vieren bij Sir Winston Fun & Games in Schiedam! Voor of na jullie Glowgolf kidsparty gaan jullie een half uur onbeperkt gamen (zonder tickets) bij Sir Winston Fun & Games. Ontdek de leukste behendigheidsspellen en videogames en leef je samen met je vrienden even lekker uit.

Extra optie verkrijgbaar bij elk arrangement: T-shirt of Cap (petje) kleuren met glow in the dark stiften. Je krijgt je eigen witte T-shirt of Cap waarop je naar hartelust kunt tekenen en kleuren. Ontdek het leuke effect zodra je de Glowgolf ingaat en neem na afloop je T-shirt of Cap mee naar huis.

Een kinderfeestje met gamen is de perfecte manier om de kinderen te laten genieten van hun favoriete hobby en tegelijkertijd een onvergetelijke dag te bezorgen! Tijdens het feestje kunnen de kinderen samenwerken en elkaar uitdagen in verschillende spellen die speciaal zijn geselecteerd op basis van hun leeftijd en interesses. Of het nu gaat om avontuurlijke games, racespellen of zelfs virtuele realiteit, er is voor elk wat wils!

Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat de kinderen zich veilig en comfortabel voelen. Zo kunnen de ouders gerust zijn dat het feestje niet alleen leuk, maar ook verantwoord verloopt.

Dus waar wacht je nog op? Organiseer het kinderfeestje van het jaar en geef de kinderen een onvergetelijke dag vol plezier en uitdaging met een kinderfeestje Glowgolf & gamen! En nog een voordeel, bij ons kun je jouw kinderfeestje lekker binnen vieren, ideaal dus bij slecht weer!

Direct boeken?

https://www.sirwinstonfungames.nl

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?