Loading map...
 Home    Graffiti feestje in Vleuten

Graffiti feestje in Vleuten

Maarssenseweg, Vleuten
Creatief
  • 4175
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Graffiti feestje bij Graffitifun in Vleuten

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Vleuten? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en). Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kom je met 10 kinderen, dan betaal je € 19,50 per kind.

Hoe werkt het?

Vlakbij de Haarrijnse plas naast het industrieterrein kunnen wij de feestjes geven in de frisse buitenlucht maar ook overdekt. Genoeg parkeerplekken aanwezig en met mooi weer een heel strand met recreatie gebied aanwezig + speelmogelijkheden. Verderop in het Maxima park is zelfs een heel groot speeltuin aanwezig om na de workshop nog lekker te spelen met je vriendjes en plezier te maken!
Deze locatie is in overleg (met slecht weer of in de winter= deels niet beschikbaar) Elk kind krijgt zijn eigen ‘luxe’ graffiti paneeltje mee naar huis. Bij ons mag je na de workshop gratis met je vriendjes op een echte graffiti muur spuiten.

Opbouw graffiti workshop:
1. Inleiding met powerpoint presentatie + vragen (±10-15min)
2. Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.
3. Maken van een eigen graffiti kunstwerk met echte graffiti spuitbussen (eigen luxe graffiti paneel per kind!)
4. (tussendoor ook een kleine pauze mogelijk voor drinken/snacks en spelen, mag natuurlijk ook zelf meegenomen worden)
5. Als extra mogen de kinderen kostenloos na de workshop op een echte graffiti muur spuiten (gratis speciaal voor de jarige)!
6. Gratis rondleiding echte graffiti kunstwerken van artiesten bij meer dan 600meter aan graffiti muren, heel indrukwekkend!
7. Foto’s maken
8. Verrassing samen met de graffiti spuiter afsluiting
9. Afsluiting

De duur van een workshop duurt meestal rond de ±2uur.

Over Graffitifun

Graffitifun is de nummer 1 graffiti workshops specialist in graffiti kinderfeestjes met het uitgebreidste programma wat er maar te vinden is in vrijwel heel Europa! Tijdens deze graffiti workshop zijn de kinderen creatief bezig. Je hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief!

Graffitifun geeft workshop op locaties door heel de Benelux (en Europa) of op een eigen locatie in overleg!

Meer weten?

www.graffitifun.nl

 
Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?