Loading map...
 Home    Paintballen bij Fundustry

Paintballen bij Fundustry

Bergse Linker, Rotterdam
Paintball
  • 5919
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Fundustry

Er zijn verschillende mogelijkheden je kinderfeestje te vieren bij Fundustry. Op deze mega grote outdoor locatie in de randstad bij Gouda organiseert Fundustry alle uitjes die je maar kunt bedenken. Bijna jarig en op zoek naar ideeën voor je kinderfeestje? Bij Fundustry vind je alle leuke kinderfeestjes bij elkaar! Verjaardag vieren met vriendjes of een kinderfeestje thuis? Het kan allemaal! Voor alle leeftijden de leukste verjaardagsfeestjes!

Paintballen

Voorzien van stevige overalls, beschermende maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderfeestjes gaan jullie de monsters te lijf! De monsters verschuilen zich in een van onze uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Echt kinderpaintball speel je bij Fundustry! Durf jij dit kinderfeestje aan?

Of wacht dacht je van een lasergamen?

Een avontuurlijk kinderfeestje vol met actie, unieke missies, spannende speelvelden en onbeperkte kogels. Lasergamen bij Fundustry is het perfecte uitje! De actie is volledig aanwezig maar de rommelige verf en de blauwe plekken van paintball lekker niet! Daarom is dit anderhalf uur durende kinderfeestje perfect voor zowel jongens als meisjes.

Meer weten? Klik op bovenstaand button en vraag meer informatie aan!

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie