Loading map...
 Home    Hippisch Centrum Nieuw Eldorado Soest

Hippisch Centrum Nieuw Eldorado Soest

Bosstraat 81, Soest
Sportief
  • 1877
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Nieuw Eldorado

Nieuw Eldorado verzorgt diverse themafeestjes waarbij de kinderen natuurlijk ook gaan paardrijden. De kinderfeestjes zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In het arrangement is eten en drinken inbegrepen. Voor veiligheidscaps wordt gezorgd, de kinderen komen het liefst in makkelijk zittende kleding met dichte schoenen.

Kinderfeestje

De kids worden ontvangen aan een gezellige feesttafel met ranja en cake. Daarna krijgen de kinderen een rondleiding door de manege. De pony’s worden opgezadeld en we gaan lekker ponyrijden. Als afsluiting staat de limonade en patat klaar met een knakworst. Ieder kind krijgt een ponyrijdiploma en de jarige krijgt ook nog een vaantje mee naar huis. Je kunt kiezen uit 3 verschillende arrangementen.

Kinderfeestje hoefijzer versieren

De kids worden ontvangen aan een gezellige feesttafel. Dan starten jullie als eerste met een rondleiding door de manege. De feesttafel staat daarna klaar om gezellig te knutselen. De eindresultaten mogen straks mee naar huis! Daarna ga je ponyrijden. Als afsluiting staat de limonade en patat klaar met een kroket, frikandel of kaassoufflé. Ieder kind krijgt een ponyrijdiploma en de jarige krijgt bovendien een vaantje.

Speurtocht of griezelspeurtocht

Ook hier start het feestje aan de feesttafel. Daarna start de rondleiding door de manege en volgt er een (griezel-)speurtocht in en rond de manege. Op zoek naar (griezel-)letters. Raad je met alle letters het goede woord? Dan is de beloning grabbelen in de griezel- of grabbelton. Vervolgens is het tijd voor een rondje lekker paardrijden. Als afsluiting staat de limonade en patat klaar met een kroket, frikandel of kaassoufflé. Ieder kind krijgt ook hier een ponyrijdiploma en de jarige krijgt bovendien een vaantje.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!
www.nieuweldorado.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.