Loading map...
 Home    Themashow bij JeBo Entertainment

Themashow bij JeBo Entertainment

Zandkamp 24, Hoogland
Theater
  • 1850
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij JeBo Entertainment

Op zoek naar een leuk entertainment voor tijdens je kinderfeestje? Dan ben je bij JeBo Entertainment aan het juiste adres. Zij speelt verschillende themashows, ontzettend leuk voor een kinderfeestje voor zowel jongens als meisjes. Je kunt kiezen uit verschillende shows, hieronder een greep uit het aanbod.

De schat van kapitein Grootvoet

Alle kinderen, die zeebenen hebben en kunnen zingen en dansen als zeelieden, mogen mee op reis. Om de schat van kapitein Grootvoet te beschermen tegen de piraten. In deze themashow wordt gegoocheld, gedanst, gezongen en gejongleerd. Of alles goed afloopt, dat bepaalt het publiek!

Het geheim van de dobbelsteen

Je gebruikt ze bij heel veel spelletjes, maar wat weten we eigenlijk van deze dobbelstenen? Waar zijn ze van gemaakt, bezitten ze magische krachten en wat nou eigenlijk het geheim van de dobbelsteen? Deze show, met zang, jongleren, maar vooral magie past uitstekend bij het thema van de kinderboekenweek 2007

Variatie show

Goochelen, zingen, dansen en jongleren volgen elkaar snel op in deze flitsende show. Het publiek goochelt, zingt en danst mee. Zij stelen de show. Een superfeest voor jong en oud. Eventueel is het mogelijk om deze show af te sluiten met een vuuract.

 

Maar er is nog veel meer waaruit  je kunt kiezen!  Neem eens een kijkje op de website!

www.jebo-entertainment.nl

Kenmerken

Thuis
Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.