Loading map...
 Home    Fotofeestje bij KidzKlix

Fotofeestje bij KidzKlix

Nijkerk
Creatief
  • 2393
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij KidzKlix

Ben je jarig en wil je een leerzame, verantwoorde en moderne buitenactiviteit, dan is KidzKlix de meest geschikte kinderworkshop die je op het internet zult vinden. Op elke locatie in Nederland geven zij natuurfotoworkshops aan kinderen tussen de 6 en 16 jaar. KidzKlix heeft als doel om kinderen in aanraking te laten komen met de mooie natuur in Nederland, ze daar iets van te leren en ze bij te brengen dat het belangrijk is om er in de toekomst zuinig mee om te gaan. Maar het is vooral een ontzettend leuke fotomiddag!

De jarige nodigt de kinderen uit en de ouders regelen de verjaardagslocatie met wat lekkers. KidzKlix komen op de afgesproken tijd naar de feestlocatie, of direct naar de fotolocatie. Soms is het mogelijk voor ouders om een feestlocatie te huren aansluitend op een natuurgebied, zodat vertrek en aankomst daar kan plaats vinden.

Ze starten met een korte presentatie van mooie natuurfoto’s om de kinderen warm te laten draaien voor de workshop. Zij mogen zeggen wat ze herkennen en we vertellen er wat leerzame weetjes over. Dan worden de leencameraatjes uitgedeeld en krijgen jullie kort uitleg over hoe ze werken. Niet te technisch, want het zijn zeer kindvriendelijke camera’s van het merk Nikon (Type S32). De kinderen maken een selfie, zodat de gemaakte foto’s zijn te matchen aan de fotograaf. Dan reis je af  naar een mooi natuurgebied in de buurt (maximaal 10 minuten).

Daar gaan jullie zo’n twee uurtjes de mooiste foto’s maken van alles wat jullie vinden. De fotograaf vertelt interessante natuurweetjes en legt de kinderen uit hoe je daar een spannende foto van kunt maken. Na het fotorondje gaan jullie terug naar de feestlocatie en de fotograaf selecteert de mooiste foto’s uit en presenteert die op een beamer of tv scherm en legt uit waarom dat mooie foto’s zijn. De kinderen mogen de mooiste foto van de dag kiezen en de winnaar krijgt een leuke attentie.  Naderhand mailt de fotograaf deze fotoselectie, de selfies van de kinderen en een professionele fotoreportage die de fotograaf van deze middag heeft gemaakt.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.kidzklix.nl

Kenmerken

Op locatie
Buiten
Meisje
Jongen

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.