Loading map...
 Home    Villa Zebra Rotterdam

Villa Zebra Rotterdam

Stieltjesstraat 21, Rotterdam
Creatief
  • 4331
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Kinderfeestje bij Villa Zebra

Maak je verjaardag extra feestelijk en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in Villa Zebra voor een creatief verjaardagsfeestje!

Natuurlijk word je als jarige job eerst ontvangen in onze speciale feestjes ruimte die vrolijk is versierd. Onder begeleiding van één van onze medewerkers bezoek je daarna samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Huisje Boompje Feestje (7-12)

De jarige job en gasten starten met een interactieve rondleiding in Welkom Thuis. Daarna wordt er zelf gecreëerd in onze speciale feestjesruimte. Tijdens de workshop worden de kinderen verrast een willekeurig stuk verpakkingsmateriaal. Kun je daar een huis van maken? Een fijne plek om te wonen? Je sluit af met lekkere muffins én cadeautjes.

Feestje Party Pech (3-6)

Kinderen van 3 t/m 6 jaar vieren hun verjaardag in ZELF! Eerst bezoek je samen de tentoonstelling. Hoe maak jij je lichtgevend mooi voor een verjaardag? Samen helpen jullie de dokter met wat verjaardagspatiënten en steken de handen uit de mouwen in het laboratorium. In de workshop zorgen ze ervoor dat jullie er ‘bijzonder feestelijk’ uitzien? En je sluit af met lekkere muffins!

Meer weten?

www.villazebra.nl

Toon telefoonnumer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?