Loading map...
 Home    Dansfeesjte bij Like2Dance

Dansfeesjte bij Like2Dance

Aaltje Noordewierstraat 405, Den Haag
Dans
  • 5164
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Like2Dance

Je verjaardag vieren bij Like2Dance? Dat kan!!! Een enthousiaste docent zorgt ervoor dat je een superleuk kinderfeestje hebt, met jouw vriendjes en vriendinnetjes.

Het totale kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur. Eerst ontvangen we alle kinderen in de studio. Ze kunnen hun cadeautje voor de jarige op de tafel leggen en dan vast omkleden/andere schoenen aan doen, maar dansen op blote voeten mag natuurlijk ook. Alle kinderen kunnen naar de studio van Like2Dance gebracht worden. Alle ouders van de genodigden kunnen dan weer gaan en terugkomen voor de eindpresentatie op de afgesproken tijd. De ouders van de jarige kunnen er natuurlijk gewoon bij blijven. Daarna gaan we van start. Eerst een warming-up en een dansspelletje en daarna wordt er aan een dans gewerkt. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

Pauze!!! Niet geheel onbelangrijk, de kinderen hebben natuurlijk dorst. Wij verzorgen limonade, een zakje chips en wat snoepjes. Wil je voor de jarige zelf taart o.i.d. meenemen, dan kan dat natuurlijk ook. Dan eten we taart in de pauze (wij hebben bordjes, vorkjes en servetten) en bewaren we de chips voor later. Tijdens de pauze zingen we natuurlijk voor de jarige en kunnen de cadeautjes uitgepakt worden.

Om het compleet te maken, mag de jarige natuurlijk aangeven welke muziek hij/zij leuk vindt. En we versieren de studio met slingers en ballonnen.

Praktische informatie
– De kosten voor een kinderfeestje bedragen: € 135,00.
– Er kunnen minimaal 6 en maximaal 16 kinderen deelnemen (inclusief de jarige).
– De minimum leeftijd voor deelname aan een kinderfeestje is 6 jaar.
– Data en exacte tijden worden in onderling overleg afgesproken.
– Kinderfeestjes kunnen alleen op zondag gegeven worden.

Meer weten?

www.like2dance.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?