Loading map...
 Home    Manege de Mallejan

Manege de Mallejan

't Jannendorp 1, Achterveld
Sportief
  • 1884
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Manege de Mallejan

Hieperdepiep…. HOERA!! Het zal je maar gebeuren, je bent jarig en mag jouw kinderfeestje tussen de pony’s vieren. Manege de Mallejan organiseert verschillende soorten feestjes.

Spelletjes met de pony

Om 14.30 uur wordt je met je vriendjes en vriendinnetjes verwacht in de kantine. Eerst krijg je uitleg over het verloop van de middag en gaan jullie een cap passen. Wie een eigen cap heeft, mag deze meenemen, dat is wel zo handig. Afhankelijk van het aantal groepen, beginnen jullie met rijden of poetsen. In de binnenbak staat een spelletjesparcours klaar, samen met de pony en een van je vrienden doorloop je dit parcours.
Na afloop krijgen jullie een beker ranja in de kantine.

Extra mogelijkheden

Pony’s verven met vingerverf en als aandenken kan er een rozet worden meegegeven

Indianenfeestje

Echt een feestje voor jongens en stoere meiden! Op de manege staat een indianentent, daar kun jij je verkleden als Opperhoofd met verentooi. Daarna mogen jullie elkaar schminken in “oorlogskleuren” of laten dit doen door jullie ouders. Zodra iedereen klaar is gaan de feestgangers naar de stallen en zijn de pony’s aan de beurt. Deze worden net als jullie in de oorlogskleuren geschilderd, maar dan met vingerverf. Net als een echte Indiaan rij je natuurlijk zonder zadel, behalve het jarige Opperhoofd, die rijdt op een ‘buitgemaakt’ cowboyzadel. Na het rijden is het tijd om de vredespijp te roken, op deze speciale dag in de vorm van een glaasje ranja.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.manegedemallejan.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.