Loading map...
 Home    Boerderijfeestje bij Mariboe

Boerderijfeestje bij Mariboe

Zeldertseweg 10, Hoogland
Boerderij
  • 2416
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Mariboe

Vier je kinderfeestje op de boerderij. Tijdens het feestje wordt er altijd een kijkje genomen bij de koeien. Met een beetje geluk is er een pasgeboren kalfje dat je kan knuffelen. Wie wil kan lekker rondcrossen op de skelter of traptractor, maar je uitleven in de speelweide is ook erg leuk. Hier kunnen de kinderen o.a. klimmen en glijden of springen op de trampoline. Ook staat Floortje (de Shetlandpony) in de buurt. En ook de nieuwe konijnen willen graag geknuffeld worden. Natuurlijk neem jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes ook een duik in het stro. Want dat kan alleen op de boerderij! En laat dat nou het meest favoriete onderdeel zijn van de meeste kinderen…

Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden uit 1 van onderstaande keuze-onderdelen, zoals:

Boerenhulpjes

Trek je overall aan en ga koeien voeren, eieren rapen, pony’s borstelen, stro bij de kalfjes brengen. ‘Mariboe’s Boerenhulp-diploma’ gaat mee naar huis!

Schilderen

Kies je voor schilderen? Ieder kind schildert zijn eigen foto-lijstje (8 x 8 cm) of boerderijdier. Natuurlijk mag deze na afloop van het feestje mee naar huis!

Ieder kind kan in zijn eigen tempo de boerderij ontdekken. Dus dit feestje is ook erg geschikt voor kinderen die graag wat meer rust en ruimte om zich heen hebben. Heb je specifieke wensen of vragen? Stel ze gerust.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.mariboe.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.