Loading map...
 Home    Maritiem Museum Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam

Leuvehaven 1, Rotterdam
Musea
  • 3973
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje in het Maritiem Museum

Het is een feest om je verjaardag in het Maritiem Museum Rotterdam te vieren! Je maakt hier spelenderwijs kennis met de maritieme wereld. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderfeestjes.

Professor Plons Kinderfeestje
Ben jij tussen de 4 en 9 jaar oud en ben je binnenkort jarig? Nodig dan je vriendjes en vriendinnetjes uit en vier op woensdag- of vrijdagmiddag je verjaardagsfeest bij Professor Plons!

Verjaardagstafel
Je ontvangt een reiskoffertje met alle informatie over het feestje en allerlei leuke verrassingen! Je duikt in de wereld van de Rotterdamse haven in de kindertentoonstelling ‘Professor Plons’ en in de hal van het museum staat een speciale verjaardagstafel klaar met kleurplaten en -potloden. Daarna versier je met je vriendjes en vriendinnetjes om 15.00 uur je mini-verjaardagstaartje met allerlei lekkers.
Nu nog lekker opeten met een pakje sap erbij en het feest is compleet!

Kinderfeest met Sjaak de Scheepshond
Ben jij tussen de 4 en 7 jaar oud en ben je binnenkort jarig? Nodig dan je vriendjes en vriendinnetjes uit en vier op woensdag- of vrijdagmiddag je verjaardagsfeest met Sjaak de scheepshond.

Het verhaal van Sjaak de scheepshond
Je ontvangt een koffertje met het prentenboek ‘Sjaak de scheepshond’ en alle informatie over het feestje. Aan de picknicktafels leest je vader of moeder eerst het verhaal voor over Sjaak, want Sjaak heeft een groot probleem! Jullie gaan hem helpen het probleem op te lossen door te speuren op de tentoonstellingen ‘Zeekastelen’ en ‘Wonen op Water’. Om 15.00 uur staat in de hal van het museum een gezellige verjaardagstafel klaar. Hier versier je met je vriendjes en vriendinnetjes je cupcakes met allerlei lekkers. Nu nog lekker opeten met een pakje sap erbij en het feest is compleet!

Wanneer
De verjaardagsfeestjes kunnen op woensdag- en vrijdagmiddag gevierd worden van 13.30 tot 16.00 uur (m.u.v. juli en augustus en de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie).

Meer weten?

www.maritiemmuseum.nl

 

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?