Loading map...
 Home    Museon verjaardagsfeest

Museon verjaardagsfeest

Stadhouderslaan 37, Den Haag
Creatief
  • 5634
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij het Museon

Hiep Hiep Hoera! Ben je bijna jarig? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het Museon met een wetenschappelijk tintje!!

Je kan kiezen uit 3 verschillende feestarrangementen:

TOVEREN met KLEUR
Toveren met kleur… Hoe doe je dat? Met verf, water, in een centrifuge, op papier of? Spannend! Welke kleur gaat het worden? Je gaat zelf aan de slag in het kleurrijk ingerichte feestatelier met een stoere labjas aan. Experimenteer en ontdek de magie van kleuren en maak een mooi kunstwerk. (5 t/m 7 jaar, max. 8 kinderen)

Pret met Proefjes!
Ontdek en doe allerlei spannende proefjes met onder andere zwaartekracht, snelheid, lucht, geluid en chemisch reacties! Je krijgt een coole labjas aan en gaat aan de slag in het feestelijk ingerichte laboratorium. Met behulp van ballonnen, rietjes, confetti en … ga je vooral zelf experimenteren. Kom je ook naar dit knallende feestje vol pret en proefjes?! (8 t/m 12 jaar, max. 10 kinderen)

Willie Wiebel Robot
Insecten enge beesten?! Dan heb je zeker nog nooit een Willie Wiebel Robot gezien. Deze robot lijkt op een insect maar huppelt vrolijk rond. Door een stroomkring te maken en de losse onderdelen op de juiste manier aan elkaar te verbinden springt jouw Willie Wiebel straks door je slaapkamer. (8 t/m 12 jaar, max 12 kinderen)

Meer weten?

www.museon.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie