Loading map...
 Home    Nail-Art feest

Nail-Art feest

Landweg 3, Amersfoort
Creatief
  • 1990
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Nagelstudio Vathorst

Voor hippe meiden (vanaf ca 8 jaar) is een Nail-Art feest natuurlijk een must! Nagelstudio Vathorst zorgt voor allerlei lakkleuren, glitters, steentjes, stripers tips & trics om echte nail-art te creëren! Er wordt gewerkt op lakwieltjes waar de meiden volop hun fantasie kunnen vrijlaten. De creaties die ontstaan mogen ze natuurlijk mee nemen. Elke deelnemer krijgt een diploma en een waardebon voor mama. De workshop duurt 2 uur.

HEY! PANNEKOEK Arrangement

Basisprijs: € 19,95 per kind, vanaf 8 kids
Locatie: Hey!Pannenkoek, Zijpenberg 22 Amersfoort- Vathorst.
Inclusief: Pannenkoek, onbeperkt ranja, een nail-art workshop, nail-art-kado, diploma en een waardebon voor mama.
Exclusief: Overige dranken/pannenkoeken

Vraag naar verschillende extra mogelijkheden zoals een extra snoep tractatie en een glaasje kinderchampagne of een ijsje.

 

Kinderfeestje thuis vieren?

Dat kan ook, want hoe leuk is het om je kinderfeestje gewoon thuis te vieren! En met een beetje hulp van buiten af komt het helemaal goed.  Begin bijvoorbeeld om 14.00 uur  met lekkers en drinken en kado’s uitpakken.  Cadeaus verstoppen zorgt al snel voor 30 minuten extra plezier. De workshop duurt van 15.00 workshop tot 17.00. Daarna is het tijd voor wat ontspanning. Even iets drinken, even dansen of buiten tikkertje spelen. En rond 17.30 drinken we wat en eten ze een zakje chips. 

Meer weten?

www.nagelstudiovathorst.nl

Kenmerken

Thuis
Op locatie
Binnen
Meisje

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.