Loading map...
 Home    Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1, Soest
Musea
  • 2981
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Nationaal Militair Museum

Met het ‘Kraak de kluis van de kolonel’ feestpakket kun je als ouder zélf een feestje begeleiden in het museum. Bij aankomst in het museum word je welkom geheten door een gastheer of gastvrouw en bij de kassa ontvang je een camouflagetas. In de tas zitten stoere camouflagepetjes voor de kinderen om direct in de juiste stemming te komen. Daarnaast bevat de tas voor elk kind een kaartensetje met opdrachten en stickers. Met behulp van de opdrachtkaarten gaan de kinderen in het museum op zoek naar 8 voorwerpen. Bij elk voorwerp beantwoorden ze een vraag en plakken ze de bijbehorende sticker op de kluiskaart. De missie duurt ca 45 tot 60 minuten en voert u onder andere langs harnassen, kanonnen, ziekenwagens, tanks, vliegtuigen en helikopters.

Wanneer kluiskaart vol is ga je terug naar de entreehal en ontvangen de kinderen van de gastheer of gastvrouw nog een speciale NMM-dogtag als beloning! Tenslotte mag de jarige nog een mooie bouwplaat uitkiezen van een F-16 of een Leopard tank. Vevolgens kun je met de kinderen vrij het museum bezoeken of buiten gaan spelen. Let op: boek minimaal 2 weken van te voren!

Entree

Los van het feestjespakket heb je entreekaartjes nodig om uw feestje in het NMM te vieren. Deze kun je los van het feestpakket bestellen zodat je eventueel gebruik kunt maken van een museumjaarkaart of andere kortingen.

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar is er het Missie NMM feestje.

Met behulp van het speurboekje gaan de kinderen samen op missie in het museum om de NMM code te kraken. De missie duurt ca 45 tot 60 minuten en voert u onder andere langs harnassen, kanonnen, ziekenwagens, tanks, vliegtuigen en helikopters. Wanneer de code gekraakt is gaat u terug naar de entreehal en ontvangen de kinderen van de gastheer of gastvrouw nog een speciale NMM-dogtag als beloning!

Meer informatie over kinderfeestjes bij Nationaal Militair Museum.

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.