Loading map...
 Home    Natuurboerderij de Brinkhorst

Natuurboerderij de Brinkhorst

Soesterweg 556, Amersfoort
Creatief
  • 2107
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Natuurboerderij de Brinkhorst

Op natuurboerderij de Brinkhorst is veel te beleven; voor jong en oud. Een greep uit de kinderfeestjes:

Basisfeest

Je huurt het leslokaal op het erf van de natuurboerderij. Je mag zelf de ruimte (1 uur van te voren) naar eigen smaak inrichten en klaarzetten. Vanwege de dieren zijn ballonnen uit den boze.

Hierbij zijn de volgende zaken inbegrepen: De spelletjeskist met artikelen en suggesties voor spelletjes die je kunt doen in en om het leslokaal. Ook kunnen de kinderen een speurtocht doen op het erf en bij de dieren. Boekjes voor die speurtocht vind je ook in de kist. De basisprijs is € 50,00 voor 10 kinderen. Dit is inclusief Kinderfeestkist, huur van de ruimte en limonade en exclusief begeleiding, kleding, taart, extra hapjes, overige drankjes of lunch. Na afloop laat je de ruimte opgeruimd en geveegd achter.

Ponykar

Het is mogelijk om het feest uit te breiden met een leuke rit met onze ponykar. Uiteraard onder de professionele begeleiding van een medewerker van de Brinkhorst. De kinderen kunnen helpen met het inspannen, uitspannen en verzorgen van de pony. Kosten: € 7,00 per kind.

Cupcakes versieren

De kinderen kunnen ieder 4 cupcakes versieren. Hiervoor ontvang je een pakket met alle spullen die hiervoor nodig zijn van Altijd Taart! In het pakket bevindt zich een uitgebreide werkbeschrijving en alle materialen die nodig zijn om de cupcakes te versieren. De kosten zijn € 15,00 per kind.

Meer weten?

www.sro.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.