Loading map...
 Home    Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Westzeedijk 345, Rotterdam
Educatief
  • 3635
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Kinderfeestje bij Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Er is keus uit vier soorten kinderfeestjes. Elk feestje is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Wat dacht je van een Potvispartijtje voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar?

In het Natuurhistorisch Museum hebben we je hulp hard nodig, want onze arme moederpotvis is haar kinderen kwijt. Help je mee zoeken? De potvisjes zijn ontsnapt en zitten verstopt in het museum. Als blijkt dat ze schatkisten bewaken, worden we nieuwsgierig en willen we natuurlijk wel weten wat er in die kisten zit. Alleen de sleutelbewaarder kan de kist open maken. En jullie zijn de sleutelbewaarders! Verder verklap ik niet veel, maar ik kan je verzekeren dat je een gezellige middag zult hebben met puzzelen, kleuren, voorlezen, voelen, luisteren, zoeken en spelen. Alle spelletjes hebben met dieren of planten te maken. Want we zijn natuurlijk wel in het Natuurhistorisch Museum! De tijd vliegt voorbij en krijg je trek, dan hebben we iets te eten en te drinken voor je. Uiteindelijk, als we alle schatten gevonden hebben, brengen we de potvisjes naar hun moeder terug en krijgt iedereen nog een cadeautje uit de oceaan mee naar huis.

Of van een Jungle-avontuur voor kinderen van ca 7 tot en met 8 jaar, een Onderwaterfeest voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar of een Onderzoeksfeest voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar

Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur, duurt ca. 2 uur en wordt begeleid door een museummedewerker. Er is voor iedereen een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop.

Meer weten?

www.hetnatuurhistorisch.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?