Loading map...
 Home    Natuurspeeltuin de Speeldernis

Natuurspeeltuin de Speeldernis

Roel Langerakweg 25b, Rotterdam
In de natuur
  • 5065
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Natuurspeeltuin de Speeldernis

Kom je kinderfeestje vieren in de Speeldernis! Een Speeldernis medewerker heet je welkom met limonade aan de voor jouw gereserveerde verjaardagstafel. Vervolgens krijg je uitleg om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een hut te bouwen in het speciale verjaardagsbos. Daarna gaan jullie naar het kampvuur om een lekker broodje knakworst te roosteren of popcorn te poffen. Ook krijgen jullie een ijsje en een zakje snoep!

Verjaardagsinformatie

Tijd: elke woensdagmiddag, zaterdag- en zondagmiddag. (NIET in de zomervakantie) Het feestje duurt 2 uur, daarna is het mogelijk om vrij te spelen tot sluitingstijd.

Kosten: € 9,50 per kind. Minimaal 6 en maximaal 15 kinderen per feestje. 2 Begeleiders zijn gratis. Als er meer volwassenen meekomen betalen deze de normale entreeprijs van €2,- p.p contant aan de kassa.

Lekkers bij het kampvuur: Liever geen broodjes knakworst of popcorn? dan kun je er als groep ook voor kiezen om appeltjes (met kaneel) te roosteren. Geef je keuze door in het opmerkingen veld bij de reservering.
Naast dit alles krijgen jullie een lekkere kan drinken, een ijsje en een snoepzakje mee.
Liever biologisch? Dan krijg je een kan biologisch diksap en biologische waterijsjes voor dezelfde prijs. Geef dit aan bij reservering.
In het winterseizoen is het mogelijk om i.p.v. ijsjes, te kiezen voor een zakje chips.

Meer weten?

www.speeldernis.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?