Loading map...
 Home    Outdoor Kids

Outdoor Kids

Birkstraat 118b, Soest
Outdoor
  • 2363
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Outdoor Kids

Outdoor Kids organiseert kinderfeestjes in natuurgebied Zonnegloren (Soestduinen) bij Soest.

Je start met een uitleg over het gebruik van de GPS receivers, zodat de kinderen zelfstandig het apparaat kunnen bedienen. Vervolgens gaan jullie naar de beginlocatie waar de introductie van het verhaal wordt verteld. Van hieruit wordt de groep in kleinere groepjes verdeeld en krijgen een of meerdere GPS receivers mee. De kinderen gaan dan onder begeleiding van de ouders aan de slag. De wandeltochten laten zich het beste vergelijken met een speurtocht, maar nu wordt er gebruik gemaakt van een GPS om te bepalen waar je heen moet.

Tijdens de wandeltocht zijn er meerdere tussenpunten te bezoeken. Bij ieder punt moet er een opdracht worden gedaan of antwoord gevonden worden op een vraag. Als alle tussenpunten zijn gevonden, keren de kinderen weer terug naar de beginlocatie. Van hieruit gaan we met de hele groep op zoek naar de schat. In deze schat zit standaard een pakje drinken en een zakje chips voor de kinderen.

Tegen meerprijs zijn de GPS wandelroutes ‘De Schat van Villa Tjemara’ en ‘De Soester Moordzaak’ ook in ieder willekeurig ander bos/natuurgebied te plannen.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.outdoorkids.nl

Kenmerken

Op locatie
Buiten
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.