Loading map...
 Home    Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op

Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op

Kemphaanpad 8, Almere
In de natuur
  • 3561
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Pannenkoekenrestaurant Dubbe-Op

Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op vind je op het prachtige stadslandgoed De Kemphaan. Wat dacht je van een lekkere pannenkoek, poffertjes of frietjes bij Dubbel-Op? Dat maakt je feestje helemaal compleet!

Er is van alles mogelijk, voor alle leeftijden. Zoals bijvoorbeeld

HANG ZELF DE AAP UIT bij Klimpark Fun Forest!
(kids van 8-12 jaar, minimaal 130 cm, weekenddagen en vakanties)
In het Monkey parcours kunnen de kids van 8 t/m 11 jaar 1,5 uur zelfstandig klimmen. De ouders kunnen (moeten zelfs!) vanaf de grond toekijken en foto’s maken. Super leuk in combinatie met een pannenkoek of een patatje bij Dubbel Op, want van klimmen krijg je… honger!

Of wat dacht je van HULPBOSWACHTER
(kids van 6 t/m 10 jaar, tijdens openingstijden van Buitencentrum Almeerderhout)
Ben jij uit het goede boswachterhout gesneden? Een echte natuurvriend? Een boswachter in spe? Dan kan Boswachter Bart van Staatsbosbeheer bij Buitencentrum Almeerderhout jouw hulp gebruiken! De hulpboswachter is een ruige tocht voor stoere jongens en meiden.
Met het hulpboswachtershandboek en hulpboswachtersjas vol met gadgets ga je op pad. Boswachter Bart laat je in dit handboek zien welke zes stappen jij moet doen om de Boswachter Academie te halen.
Tijdens een stevige wandeling door de Stadsbossen van Almere leer je de natuur ontdekken. Maak kennis met de werkzaamheden van de boswachter en help hem zo een handje! Heb je alle opdrachten goed doorlopen? Bij terugkomst krijg je in het buitencentrum het diploma van de Boswachter Academie. Nu ben jij de extra paar ogen en oren in het veld. Na afloop pannenkoek Kinderfestijn met verrassing en ranja bij Dubbel-Op.
Deze activiteit doe je op eigen gelegenheid. Per groepje leen je een rugzak met o.a. verrekijker, kompas, het hulpboswachtershandboek met opdrachten. Elke hulpboswachter krijgt een jasje en logboek, het logboek mag je houden. Trek stevige schoenen aan en kleed je op het weer!

Meer weten?

www.dubbel-op.nl

Toon telefoonnumer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?