Loading map...
 Home    Partyboerderij Sallandshoeve

Partyboerderij Sallandshoeve

Holterweg 85a, Nieuw Heeten
Bakken & Koken
  • 2833
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Partyboerderij Sallandshoeve

Ben je jarig en ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje? Zoek dan niet verder! Partyboerderij Sallandshoeve organiseert veel verschillende soorten kinderfeestjes, dus er zit voor iedereen wat leuks tussen! Een greep uit de mogelijkheden!

Sport verjaardag

Een super sportief arrangement waarbij je je lekker kunt uitleven. Ontvangst met onbeperkt ranja, 1 uur sportactiviteiten, bowling en/of midgetgolf, een speurtocht over het park, spelen in de speeltuin en/of vermaak in de kelder (o.a., X-Box spelen, sjoelen, darten, vijf op een rij).

 

Bowlingkinderfeestje

Jarig en weet je niet wat te doen? Bij de Sallandshoeve zijn de kinderen de hele middag zoet. Ontvangst met onbeperkt ranja, 1 uur kinderbowling en/of midgetgolf,  een speurtocht over het park, spelen in de speeltuin en/of vermaak in de kelder (o.a., X-Box spelen, sjoelen, darten, vijf op een rij).

GPS schatzoek kinderfeestje

Schip Ahoy! De piraten hebben de Sallndshoeve bezet! Aan de kinderen de taak de schat terug te zoeken. Na ontvangst met onbeperkt ranja gaan we op GPS schattenjacht, met aansluitend midgetgolf. Daarnaast kunnen de kinderen spelen in de speeltuin en/of vermaak in de kelder (o.a., X-Box spelen, sjoelen, darten, vijf op een rij).

Meiden kinderfeestje

Voor meiden zijn er ook speciale activiteiten. Naast bowlen/midgetgolfen kan gekozen worden uit sieraden maken en  slippers/sloffen pimpen.

Kook-kinderfeestjes

De chefkok uit de kinderen naar boven halen? Slagroomsoesjes voor thuis of een pizzaatje als avondeten tijdens de workshop zal de chef de kinderen begeleiden in de keuken. Na het koken nog midgetgolfen,  een speurtocht over het park, spelen in de speeltuin en/of vermaak in de kelder (o.a., X-Box spelen, sjoelen, darten, vijf op een rij).

Afsluiting

Na deze feestjes is het tijd om te eten, daarvoor zijn er verschillende opties

  • friet met mayonaise, frikadel of kroket
  • poffertjes
  • pizza
  • gourment

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.restaurantsallandshoeve.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?