Loading map...
 Home    Plaswijckpark Rotterdam

Plaswijckpark Rotterdam

Ringdijk 20, Rotterdam
Dierentuin
  • 4567
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Kinderfeestje bij Plaswijckpark Rotterdam

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het leukste familiepark van Rotterdam! Plaswijckpark biedt ouders en kinderen verschillende leuke & spannende kinderfeestjes aan waaruit jullie kunnen kiezen.

Maak jouw feestje nog specialer en kom onze dieren voeren in het nieuwe deel van Dierenwijck! Dit programma duurt ong. 1 uur. Van onze dierenverzorger krijg jij een kruiwagen of emmer vol met lekker voer mee voor onze bewoners van Dierenwijck. Jullie worden mee op pad genomen door Dierenwijck met een speciale rondleiding langs de dieren. En jullie krijgen ook nog een kijkje achter de schermen in onze voerkeuken!

Het voeren van onze dieren plannen we van te voren voor jou in. Je kunt kiezen uit de volgende tijden:
11.00, 13.00 en 14.30 uur. Let op! Wees bij tijds met je reservering, want er is maar 1 kinderfeestje per tijd mogelijk.

Natuurlijk ben je de hele dag welkom in Plaswijckpark.

Na het dieren voeren en spelen heb je vast trek gekregen! Je kunt jouw feestelijke dag afsluiten met een heerlijk menu in ons restaurant. Je mag (van te voren) kiezen uit Oma’s Verrassingsmenu, het Gezond Smullen menu of Opa’s Verrassingsmenu. Je mag het menu natuurlijk ook voorafgaand aan de rondleiding op smikkelen!

Voor wie
Speciaal voor kinderen van alle leeftijden, maar de minimale leeftijd is nu nog 5 jaar.

Buiten onze dierenfeestjes kun jij jouw kinderfeestje natuurlijk ook gewoon vieren door een dag spelen in Plaswijckpark te combineren met een lekker hapje eten

Nieuw feestje!
Zo lang spelen als je wilt! Daarnaast krijg je een menubox met heerlijke poffertjes met poedersuiker en aardbeienjam, een Danoontje, pakje Taksi en natuurlijk een verrassing!

Meer weten?

www.plaswijckpark.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?