Loading map...
 Home    Poppenkast Stromboli

Poppenkast Stromboli

Osdorp, Amsterdam
Poppentheater
  • 1299
  • 0

Op zoek naar een leuk kinderfeestje bij je thuis?

Laat de poppenkast van Stromboli naar jouw kinderfeestje komen! Jan Klaassen en Katrijn hebben speciaal voor de jarige een verjaardagsverhaal geschreven. Het verhaal is superspannend en draait natuurlijk om de jarige Job. (Als je een beetje verlegen bent ziet Katrijn dat gelijk, dan houden alle poppen daar rekening mee)
Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes ga je zingen “LANG ZAL ZE LEVEN…” en dan krijg je van Jan Klaassen en Katrijn een cadeau uit de poppenkast! HIEPERDEPIEP HOERA!

De handgesneden houten poppen, Jan Klaassen & Katrijn, de goede fee, de tovenaar, een toverheks en ook twee gevaarlijke boeven, de politie agent, een boze wolf, een echt spook en vele anderen poppen in de poppenkast spelen graag bij jouw thuis op je verjaardag!

Steevast begint Anneke de voorstelling voor de poppenkast zodat de kinderen kunnen zien hoe de poppen tot leven komen.  Dan laat Anneke haar kleine aapje Koko of haar hond Snuffel aan de kinderen zien en als je jarig bent dan wil hij heeel graag bij jouw op je schoot zitten. Want dat vinden ze reuzengezellig! Na afloop mogen de kinderen de poppen een handje geven.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Poppenkast Stromboli.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Thuis

Misschien vind je dit ook een leuk idee?