Loading map...
 Home    Speeltuin De Kievit

Speeltuin De Kievit

Wilgenlaan 5, Berkel en Rodenrijs
Speeltuin
  • 5069
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Speeltuin De Kievit!

Speeltuin De Kievit is een speeltuin met zwembaden en een kleine kinderboerderij. De totale oppervlakte van de speeltuin bedraagt 10.000m2. Alhoewel alle kinderen welkom zijn, zijn kinderen van 0 tot 12 jaar de belangrijkste doelgroep van de speeltuinvereniging. De speelweide staat vol met uitdagende speeltoestellen. Van trampoline tot kabelbaan tot speelfort, er is van alles! De speelweide is geheel omheind. Steppen, karren en (voet-)ballen zijn gratis beschikbaar. Voor de jongste kinderen is er een aparte peuterhoek ingericht. Daar is een grote zandbak met speeltoestellen voor kinderen van 0-4 jaar.
In de kinderboerderij zijn geiten, jonge en oude. De dieren zijn aan kinderen gewend en laten zich graag aaien (onder toezicht). Informeer bij de speeltuinleiding naar de tijden waarop de toegang tot het geitenverblijf open is. Natuurlijk is het de gehele dag mogelijk de geitjes buiten het hek te bezoeken.
Er zijn twee zwembaden: één met een diepte van 30-50 cm voor de kleinere zwemmertjes en één met een diepte van 90 cm voor kinderen met minimaal een A-diploma. Bovendien is er een waterspeelplaats die geschikt is voor de allerkleinsten maar ook grotere kinderen.
De zwembaden zijn verwarmd. De zwembaden gaan open bij goed weer, bij voldoende belangstelling en bij aanwezigheid zwembadtoezichthouder van de speeltuin. Waterspeelplaats “De Waterkievit” kan al bij een lagere buitentemperatuur open en is zonder toezicht.

Wil je meer weten?

www.speeltuindekievit.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?