Loading map...
 Home    Stadsboerderij De Vosheuvel

Stadsboerderij De Vosheuvel

Heiligenbergerweg 187, Amersfoort
Boerderij
  • 1772
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Stadsboerderij De Vosheuvel

Bij Stadsboerderij “De Vosheuvel” het feestje van je kind vieren? Dat kan! Het is natuurlijk leuk voor je kind om tussen de dieren zijn/haar feestje te vieren. Er zijn twee mogelijkheden om verjaardagspartijtjes te vieren: met of zonder begeleiding. Feestje zonder begeleiding (4 t/m 10 jaar)

Bij een feestje zonder begeleiding is het de bedoeling dat je als ouder het feestje zelf leidt. Er is een rode kist aanwezig met 3 programma’s die leeftijdgebonden zijn die gebruikt kunnen worden voor het feestje. Voor elke leeftijdsgroep is het programma aangepast. Dit is in de vorm van een speurtocht die de kinderen spelenderwijs kennis laat maken met de dieren en de boerderij. Voor de ouders is er een antwoordkaart aanwezig. Ook is er eet- en drinkgerei in de kist aanwezig. Graag gebruikte spullen weer afgewassen terug in de verjaardagskist. Bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Voor consumpties dien je zelf te zorgen. Het keukentje in de educatieve ruimte mag gebruikt worden. In ons winkeltje zijn verschillende versnaperingen en drank te koop. Voor de begeleiding is er koffie/thee te koop. Wil je er na afloop zorg voor dragen dat de ruimte schoon is en het materiaal weer in de kist zit?

Een feestje kan gehouden worden op elke dag van de week indien de agenda dit toelaat. De kosten voor het feestje bedragen € 40,- voor 8 kinderen, voor elk kind extra brengen wij € 5,- in rekening.Tijdsduur van het feestje is 2 uur.

Feestje met begeleiding (4 t/m 10 jaar)

Bij een begeleid feestje is er een medewerker van de kinderboerderij aanwezig die met de kinderen en de ouders samen het feestje viert. Een begeleid feestje is alleen te houden op de woensdag- of de zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, indien de agenda dit toelaat.
De kosten voor een begeleid feestje bedragen € 56,- voor 7 kinderen, voor elk kind extra brengen wij € 8,- in rekening. Maximaal 10 kinderen.
Dit is incl. consumpties en een klein cadeautje voor de jarige. Voor de kinderen is er een leeftijdgebonden spelprogramma. Er wordt op verschillende manieren kennis gemaakt met onze dieren en de boerderij. Voor de begeleiding (ouders) is er een kopje koffie of thee aanwezig.

Meer weten?

www.devosheuvel.nl

Kenmerken

Op locatie
Buiten
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.