Loading map...
 Home    Dans, Musical, of Circusfeestje bij Studio 26

Dans, Musical, of Circusfeestje bij Studio 26

Larensteinselaand 26d, Velp
Circus
  • 2445
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Studio 26

Bij jarig? Laat Studio 26 dan een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren, waarbij je zelf alleen maar hoeft mee te genieten. Kies een thema, Studio 26 kleedt het verder aan met een bijpassende workshop en eventueel schmink en kostuums. Dans, musical, circus – het is allemaal mogelijk! In overleg met de docent proberen wij zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet te komen.

Dansfeestje

Bij de jonge kinderen is een waar prinsessenfeest, een sprookjesfeest of een stoer piratenfeest erg in trek. Door middel van leuke dansspelletjes wanen de kinderen zich in één middag in een compleet verhaal. Bij de wat oudere kinderen is de dansstijl vaak erg belangrijk. Geïnspireerd door de videoclips op tv en YouTube, leren de kinderen een streetdance- of hiphopchoreografie op hun favoriete hit. Vele ouders gingen jullie al voor als ware filmregisseur en menig school heeft al eens een optreden voorbij zien komen. Een blijvende herinnering!

Musicalfeestje

Bij een musicalfeestje wordt gedanst, maar ook toneel gespeeld. De kinderen leren een choreografie van een echte dansmusical, zoals het populaire High school musical dat ze kennen van tv, waarin de stoere jongens de strijd aan gaan met de meiden. Natuurlijk hoort daar aan het eind ook een optreden bij voor alle ouders. Met bijpassende schmink en kostuums voelen ze zich een echte musicalster!

Circusfeestje

Is dansen niks voor uw kind? Dan is een circusfeestje ook een grote hit. De kinderen maken in één middag kennis met verschillende circustechnieken, zoals de trapeze, acrobatiek of jongleren.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!
www.studio26.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?