Loading map...
 Home    Sweet Cakery

Sweet Cakery

Isseltseveld 48A, Amersfoort
Bakken & Koken
  • 2305
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Sweet Cakery

Heb je al een originele activiteit gevonden voor een kinderfeest? Bij Sweet Cakery zorgen ze ervoor dat de vriendjes en vriendinnetjes van de jarige Jop een middag worden bezig gehouden (± 2½ uur) met het decoreren van taart of cupcakes. Laat je verrassen door de fantasie van de kinderen… een leuk en origineel idee. Als klap op de vuurpijl nemen zij hun zelfgemaakte creaties in een mooie taartdoos mee naar huis. Ze organiseren kinderworkshops taart decoreren met cupcakes of met mini-taartjes.

Boltaart of cupcakes versieren

De kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten, door met uitstekers mooie bloemen en figuurtjes op de taart te maken of er doormiddel van een pinpopje een leuke mini Barbie van te maken.

Voor de hele kleintjes hebben ze een aangepast programma in 3 delen. Ze gaan een pannenkoek versieren die ze daarna lekker gaan opeten. Ze gaan 3 cupcakes versieren met behulp van leuke uitstekers. Ook gaan ze de deksel van de doos versieren waarin ze hun cupcakes meenemen. Dit is een speciaal programma voor de leeftijd 4 t/m 6 jaar en kost 15,– per kind.

Of kies voor het High Tea kinderfeestje.

Meer weten?

www.sweetcakery.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.

drie + 17 =