Kinderfeestje in Bussum
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Bussum

Vier je kinderfeestje in Bussum

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Bussum? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestjes in en rondom Bussum, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Klimmen in het klimbos

Klimmen in het klimbos in Lage Vuursche (Baarn)! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen, met diverse klimroutes en uitdagingen. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. Je kunt je Klimbos entree upgraden en kiezen uit verschillende arrangementen. Lees snel verder.

Altijd al een circus artist willen zijn?

Steel de show met een CircusKidsFeest van Circus SamBal! Circus SamBal biedt het állerleukste verjaardagsfeest van Nederland! Niet alleen kinderen zijn uitzinnig van enthousiasme, ook ouders zijn trots, ontroerd en raken niet uitgepraat na afloop.

Te gekke feestjes bij Avontuurfabriek in Loosdrecht

De keuze is reuze bij de Avontuurfabriek! Wat dacht je van een rondje Fluorgolf? Want heb jij wel eens een rondje gegolfd met een piraat of een zeemeermin? Bij Avontuurfabriek kan dit op onze magische 9 holes onderwaterwereld 3D Fluor golfbaan. Alle objecten in de ruimte lichten op in het donker. Of wat dacht je van een stoer feestje? Kom dan lasergamen. In twee groepen betreden jullie de lasergame area en hebben jullie twaalf minuten de tijd om je tegenstanders zoveel mogelijk raak te schieten met de lasergame wapens.

Maaaarrrrrrr als je zelf wordt geraakt ben je enkele seconde uitgeschakeld en kan je even niet meespelen. Aan het einde van het spel krijgen jullie te horen welk team gewonnen heeft.

Kortom van circusartiest tot Lasergamen bij de Avontuurfabriek! Er is van alles te beleven in en rondom Bussum. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Bussum hier.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN