Kinderfeestje in Uithoorn
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Uithoorn

Vier je kinderfeestje in Uithoorn

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Uithoorn? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren in en rondom Uithoorn, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Spelen bij Monkey Town in Uithoorn

Vind je het niet erg om klein stukje verder te rijden? Kom dan eens een kijkje nemen bij Monkey Town in Uithoorn! Monkey Town Uithoorn biedt namelijk verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes. Een echt verjaardagsfeest met je eigen tafel én verjaardagsstoel, versierd met ballonnen en slingers, in het allerleukste speelparadijs van de omgeving!

Vier je verjaardag bij Fotostudio Jacqueline

Staat je zoon of dochter graag op de foto? Wat dacht je van een fotoshoot bij Fotostudio Jacqueline. De sessie duurt 2 uur en vindt plaats in een fotostudio in Aalsmeer. Er zijn 5 verschillende achtergronden, 4 kleuren en een graffiti achtergrond. De kinderen mogen zichzelf opmaken en natuurlijk help ik ook een beetje. Ze kunnen met boa’s, brillen, hoeden, paraplu’s, veren, doeken, barok stoelen etc. op de foto. Meer weten? Lees snel verder….

Kijk ook eens naar leuke mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in de buurt van Uithoorn.

Amstelveen | Aalsmeer | Nes aan de Amstel | De Kwakel |

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN