Kinderfeestje in Utrecht
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Utrecht

Vier je kinderfeestje in Utrecht

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Utrecht? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje in en rondom Utrecht, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Graffiti feestje in Utrecht

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Utrecht? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en). 

Beklik de Domtoren!

Beklim met een privégids de hoogste kerktoren van Nederland beklimt. Hoe te gek is dat! Er zijn twee thema’s waaruit je kunt kiezen. Kies je voor Klokken Spelen, dan leer je alles over de klok en de klepel, luiden en beieren. Want hoe leuk is het om de Domtoren in Utrecht te beklimmen!

Kortom van een graffiti feestje tot het beklimmen van de Domtoren! Er is van alles te beleven in Utrecht. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestje in Utrecht hier.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN