Loading map...
 Home    Spelen bij Kidzcity

Spelen bij Kidzcity

Vlampijpstraat 79, Utrecht
Speeltuin
  • 999+
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Kidzcity

Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! Veilig en hygiënisch.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Bij binnenkomst bespreek je een tijd voor het eten, geef je de drankjes door en het feest kan beginnen! Reserveren is niet nodig en dus ook niet mogelijk. Het feest kan dus gegarandeerd gevierd worden!

De kidz kunnen worden losgelaten en rond de afgesproken tijd worden de feestbeesten omroepen. Voor iedereen staat nu in het restaurant een KidZcitymeal klaar. Een KidZcitymeal bestaat uit een vrolijk doosje met een drankje naar keuze, een frietje mayonaise en een klein aardigheidje.

Een kinderfeestje is mogelijk vanaf 6 betalende personen. Dit hoeven niet persé 6 kinderen te zijn. Volwassenen kunnen ook gebruik maken van het arrangement. Personen die geen gebruik maken van het arrangement betalen het normale tarief.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Kidzcity Utrecht.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.