Actievoorwaarden Winactie Graffiti feestje Graffitifun
 Home    Actievoorwaarden Winactie Graffiti feestje Graffitifun

Actievoorwaarden Kidzy Graffiti feestje Graffitifun

 • Kidzy.nl organiseert ter promotie van het graffiti feestje van Graffitifun, een social media activiteit waarbij deelnemers worden gevraagd het bericht betreffende ‘Doe mee en maak kans op Graffiti feestje’ te liken en de facebookpagina van Kidzy.nl & Graffitifun (personal-artist)
  te liken.
 • Kidzy.nl handelt bij de organisatie van de Actie volgens de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2016.
 • Het prijzenpakket bestaat uit: een verjaardagsfeestje bij Graffitifun voor 8 kids bij Graffitifun t.w.v. € 175,- Hiervoor krijg je het volgende:
  ✔ Maken van je eigen graffiti kunstwerk per kind met echte graffiti spuitbussen
  ✔ Begeleiding met meerdere professionele graffiti artiesten
  ✔ Op een unieke graffiti locatie met meer dan 600-1000m aan graffiti muren
  ✔ Als extra na de workshop gratis op een echte graffiti muur spuiten
  ✔ Als extra na de workshop gratis rondleiding
  ✔ Verrassing samen met de graffiti spuiter als afsluiting
  ✔ Gratis cadeautje uitzoeken jarige uit de Graffitifun cadeau box
  ✔ Het feestje duurt ongeveer 2 uur
  ✔ Het gehele uitgebreide programma zoals op www.graffitifun.nl
 • Er wordt 1 winnaar middels trekking aangewezen. De trekking vindt plaats op de likes van het bericht, waarna gekeken wordt of ook aan de andere voorwaarden wordt voldaan.
 • De winnaars worden op vrijdag 2 september 2016 via een reactie op hun bericht en via de tijdlijn van Kidzy.nl Facebook pagina bekend gemaakt en zal worden gevraagd om via een privébericht zijn/haar persoonlijke gegevens bekend te maken. Indien de winnaar binnen 48 uur niet reageert door middel van een privébericht, sturen wij één herinneringsbericht. Indien de winnaar binnen 4 uur niet reageert na het herinneringsbericht, behoudt Kidzy.nl zich het recht voor een andere deelnemer aan de actie tot winnaar middels trekking aan te wijzen. De winnaar stemt ermee in dat ook zijn naam en woonplaats bekend worden gemaakt op de Facebook pagina van Kidzy.nl. Men kan geen rechten ontlenen aan deze publicatie. De winnaar krijgen per e-mail bevestiging met nadere info. Er wordt per email of telefonisch contact opgenomen met de winnaar om hen verder te informeren over het programma.
 • De prijs is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld tegen andere prijzen of contant geld.
 • Door deelname gaat de deelnemer aan de Actie akkoord met deze Actievoorwaarden.

Inschrijvingsprocedure

 • De Actie is gratis en gaat van start op zondagavond 28 augustus 2016 zodra het Facebook bericht op onze Facebook fanpagina gepubliceerd is en staat open voor deelname tot vrijdag 2 september 2016 12:00 uur. Kidzy.nl is niet aansprakelijk voor te laat ontvangen, verloren gegane of wegens technische problemen niet ontvangen inzendingen.
 • Deelname aan de Actie is gratis en geschiedt het bericht te waarin de Actie wordt aangeboden, de Facebookpagina van Kidzy.nl & de Facebookpagina van Graffitifun (personal-artist) te liken. Deelname is éénmalig en voorbehouden aan individuele personen, deelname met meerdere personen per inzending is niet toegestaan.

Persoonsgegevens

 • De deelnemer is zich ervan bewust en gaat ermee akkoord dat zijn naam-, telefoonnummer en e-mailadres en alle overige gegevens door de Deelnemer verstrekt zorgvuldig zullen worden verwerkt en enkel worden aangewend ten behoeve van de Actie.

Overig

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

 • Op de Actie en deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing en geschillen hieruit voortkomend zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.