Vier je kinderfeestje in een kinderkookstudio
 Home    Kinderfeestjes    Vier je kinderfeestje in een kinderkookstudio

Vier je kinderfeestje in een kookstudio

Tijdens een kinderfeestje zijn ouders vaak aan het rennen en vliegen om hun jarige kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feest te geven. Maar dit kan natuurlijk ook op een andere manier… zoals…

Een kookfeestje als kinderfeestje? Er zijn tal van mogelijkheden om je feestje te vieren in een kinderkookstudio. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, de kinderen gaan samen met aan slag met het team van koks om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Meestal duurt een kookfeestje ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Bij het samenstellen van de menu’s wordt altijd wel rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Gaat het om de allerkleinste dan worden er vaak cakejes of pannenkoeken gebakken. Zijn de kinderen iets ouder, dan komen vaak de verschillende aspecten van het koken aan bod komen. Van het snijden van de groentes (proeven is toegestaan), het opruimen van de werkplekken, het dekken van de tafel tot het opeten van de zelfgemaakte gerechten.

Woon je in Amsterdam en omgeving?

Kom dan langs bij de kookstudio van Amstelveen, de Pantry. Want wat is er nu leuker dan met elkaar lekkere dingen te maken, samen op te eten en zelf nog dingen mee naar huis nemen! Op de woensdag- zaterdag, en zondagmiddag organiseren zij de Kinderkookstudio voor kinderfeestjes en verjaardagen. Neem snel een kijkje op www.depantry.nl voor alle mogelijkheden.

Kortom, een kookfeestje als kinderfeestje! Echt een aanrader.

Kijk voor een volledig overzicht van alle kookkinderfeestje hier.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN