Loading map...
 Home    Kinderfeestje bij Hey!Pannenkoek

Kinderfeestje bij Hey!Pannenkoek

Zijperberg 22, Amersfoort
Bakken & Koken
  • 2354
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Hey!Pannenkoek

Hey!Pannenkoek verzorgt in samenwerking met Altijd Taart, Nagelstudio Vathorst en Discipline Sports de leukste kinderfeestjes op onze locatie! Een middagvullend programma voor kids vanaf 6 jaar, met natuurlijk een lekkere pannenkoek!

HEY!TAART FEESTJE

Jullie gaan eerst lekker aan de slag met een leuke workshop zoals boltaartjes maken of cupcakes decoreren. Aansluiten genieten jullie van een heerlijk pannenkoek. Andersom kan natuurlijk ook! We delen het feestje helemaal in naar jouw wensen en aan het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een volle buik en een eigen creatie om thuis te showen, en proeven natuurlijk!
Tijdsduur workshop: gem. 2,5 uur.

HEY!NAGELSTUDIO

Jullie gaan lekker aan de slag met nagellak en aansluiten eten jullie natuurlijk een heerlijke pannenkoek! Als jullie eerst willen eten kan dat natuurlijk ook! Nagelstudio Vathorst zorgt voor allerlei lakkleuren, glitter, steentjes, stripers tips & trics om echte nail-art te creëren. Er wordt gewerkt op lakwieltjes waar jullie volop je fantastie op los kunt laten. De creatie mogen jullie natuurlijk meenemen om thuis te showen. ook krijgen jullie een diploma mee en een waardebon voor mama!
Tijdsduur workshop: gem. 2 uur

HEY!BOOTCAMP

Denk jij dat je een sportieve uitdaging aan kan? Ben jij de stoerste tussen de autobanden,speedladders, stootkussens en nog veel meer? Dan is een Hey!Bootcamp partij echt iets voor jou! En na de Bootcamp hebben jullie natuurlijk een heerlijke pannenkoek verdiend!
Tijdsduur bootcamp: 1 uur

Meer weten?

www.heypannenkoek.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.