Loading map...
 Home    Theefeestje

Theefeestje

Kamp 3, Amersfoort
Bakken & Koken
  • 2131
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Theefeestje

Je kunt je kinderfeestje vieren bij Theefeestje. Je gaat dan tijdens je feestje cupcakes decoreren, koekjes decoreren of bonbons maken en taart decoreren (vanaf 10 jaar). Ze zitten in een mooie omgeving, waar je blij van wordt. Verder werken ze met veel materialen waar je mee aan de slag kunt. Je maakt drie cupcakes of een doosje bonbons of een taart van 15 cm doorsnede .

Natuurlijk word je eerst ontvangen met drinken en een etagere vol lekkernijen. Natuurlijk gaat dat wat jullie maken in een mooi doosje mee naar huis.

De kosten: 15 euro per kind voor cupcakes en bonbons en 17,50 euro voor de taartworkshop. We hebben geen minimum of maximum aantal kinderen. Je kunt voor je kinderfeestje bij ons terecht op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag, zaterdagochtend of zondagmiddag. Je starttijdstip kun je zelf aangeven!

De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot 14 jaar. Met regelmaat vieren tienermeiden hun feestje bij ons met een workshop. Ook jongensfeestjes zijn geschikt om bij ons te vieren. Wij maken dan speciale cupcakes gericht op jongensthema’s, wij hebben speciale jongensdoosjes om mee naar huis te nemen en het jongensfeestje is sowieso in ons workshopatelier (daar is het iets minder roze!).

High Tea in de Salon du Thé

Nieuw: Je feestje in de Salon du Thé van Theefeestje aan de Kamp 3 in Amersfoort. Hier kun je je eigen High Tea doen met een aantal zoete en hartige gerechten, drink je thee (of limonade).

Meer weten?

www.theefeestje.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.